Arbetslös nästa...

Ja, så var man arbetslös sanrt. jobbar på hällagården tills på fredag, sen ska ja vara på HC i kilafors den 3,4,5 september, sen är ja ARBETSLÖS. uch.. men såg idag att dom sökte folk till Karlslund, men de kan man väl bara drömma om att få, de finns ju så många som har jobbat länge som går före..:( men man kan ju alltid försöka iaf..:p kan ju inte få mer än ett nej!


Hmmm... funderingar...

Minnen...

Lästa massa gammalt i min blogg på lunar, mycket kul:) hehe.. läste massa saker som hade med skolan att göra, hehe.. ja tro det eller ej så hade vi grymt kul på våra lektioner. Anna som sov, elller klagade på att vi aldrig slutade och mina å Erics lappar ;P hehe.. Rullstols åkning, å film i sjukhussängarna.. mång fina och roliga minnen att tänka tilllbaka till. Saknar....


"men kolla, de står ett grudgebarn utanför ditt fönster Eric"... haha..:p


Onsdag.

Jaha, nu har denna sommar gått, å inte har man gjort mycket heller.. varit i Orsa,sen har ja bara jobbat..men ja har ju fått pengar iaf:)

skolorna började idag, vill tillbaka, vill inte vara "stor" vill vara liten, och kunna komma på "Astrid Lindgren filmer" :P HAHAHA:P men de är man ju som sagt inte. nu är det bara körkort å jobb som gäller. men men de blir väl bra de å till slut. de är väl bara innse att man inte kan stanna tiden, men ja har iaf kommit på att man inte ska ha brottom med att bli stor.  när man var liten ville man bara växa å bli stor å bestämma själv, men de är inge kul, bara en massa krav som folk ställer på en.Men det är väl så det ska vara anntar jag. 


jobb,jobb,jobb... längtar efter lönen..


Tack för mig!


Torsdag, har ont i ryggen..

Jobb, jobb och ännu mera jobb... är så trött, men i helgen ör ja ledig, då blir det gävle det var ett tag sen nu. men så..


Snart är man arbetslös också, de blir ju mindre roligt.. får Panik! vill gå i skolan. vill inte bli "stor" inte än.  Det är så som dom säger.. men vet inte hur bra man har det när man går i skolan. då vet man iaf vad man ska göra. det ända som är bra är att man slipper läxor, men de skulla ja nästan också kunna ha, bara ja visste vad ja ska göra det kommande året.. vill göra om studenten å balen, allt gick så snabbt så man hann inte ens reagera attt det var över.. men nu är det de iaf.. FÅR PANIK!!!!




Broders hund!

image4



image5
Han är för söt:D


image6




image7


Jobbig dag...

Som sagt, mycket jobbig dag.. är sjuk och har feber och är helt slut. och inte noh med det så har jag jobbat hela helgen, och är inte ledig för än på torsdag.:( kommer inte överleva känns det som.. finns inge folk som kan jobba och dom som ska jobba är sjuk. eller "sjuk" (Har man magsjuka kan man inte vara påI Ica) Men imorgon slutar jag iaf kl 1.

Cittyfesten till helgen.. ska bli kul. har inte varit där på flera år. men det blir ingen övernattning i gävle.. :/ men kan vara lika kul ändå, får ju åka bil hem iaf :)

Sara måste börja ett nytt liv. NU! bort med alla sötsaker å fram med lite grönt ,TACK! Men dagen har iaf varit lite bättre än vanligt. köpt mycket frukt. men det som är lite minus är att jag har ätit blåbärspaj..men imorgon och resten av mitt liv ska bli bättre..


RSS 2.0